18 янв. 2009 г., 12:28

Тишина 

  Поэзия
541 0 7

          ТИШИНА

 

 

В схлупена къщурка топла питка -

баба вечер на жаравата пече.

После времето преде във нитка -

зора от нея, утре  ще тъче.

 

 

Днес жаравата е при звездите.

Питка е сребристата луна.

Грабнал съм на времето юздите –

слушам многогласна тишина...

© Мимо Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??