Тишина сред шума
Магия от звуци, сякаш без глас.
Играещи сенки, а сякаш мираж,
сила незнайна от друг край на света,
чувство реално, а сякаш лъжа.
Пристъпваш ти леко като в забавен каданс,
летят часовете, а ти не помръдваш от страх.
Боязън дълбока в необятна душа,
че може би утре не ще ме има в съня.
© Даниела Йончева Todos los derechos reservados