6 may 2018, 18:37

Тишина в антрето 

  Poesía
489 3 3

Не се замесвай
в моето тесто,
в по-добрите вéчери
задрасквам себе си,
всъщност аз съм нищо повече
от обвивката,
вътре отдавна няма нищо,
както в къщата на дядо.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??