6 мая 2018 г., 18:37

Тишина в антрето 

  Поэзия
480 3 3

Не се замесвай
в моето тесто,
в по-добрите вéчери
задрасквам себе си,
всъщност аз съм нищо повече
от обвивката,
вътре отдавна няма нищо,
както в къщата на дядо.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??