Тишината идва
Тишината идва след залеза.
На границата на реалното
с мистичното.
Настръхнала нежност,
докосваща с обичта
на проронена сълза,
тишината наедрява... притихнала.
Топлина. Потъване.
Усещане за ... безвремие.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados