25.05.2013 г., 11:41 ч.

Тишината идва 

  Поезия » Друга
432 0 2

Тишината идва

 

Тишината идва след залеза.

На границата на реалното

с мистичното.

Настръхнала нежност,

докосваща с обичта

на проронена сълза,

тишината наедрява... притихнала.

Топлина. Потъване.

Усещане за ... безвремие.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??