16 ago 2008, 12:01

Тишината спи 

  Poesía » Otra
664 0 4
Тихо! Тишината спи.
Нека да не я събуждам.
Нека, колкото и да боли
в спомените да се връщам.

Там ще я докосвам със очи,
ще целувам в самотата
разпилените коси,
мислите й, красотата.

Ще ме парят със сълзи
чувствата на празнотата.
Тихо! Тишината спи
във мълчанието на душата.

© Ирена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??