4 may 2010, 10:32

Тo be continued... 

  Poesía » Otra
568 0 0

Продължавам да мечтая,
да се рея и играя,
да копнея и да пея,
да лудея и живея.

 

Продължавам да мечтая,
да искам да забравя,
да нехая, да страдам,
да искам, да не забравям.
Продължавам!...

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??