23 dic 2010, 13:33

То стопля и двама ни 

  Poesía » De amor
1111 0 12

То стопля и двама ни

 

Мисълта ми присяда до твойто легло,

на пръсти дошла е при тебе,

невидимо скътала мойто сърце,

тя сгушена слушва се в твойто.

И там тя заспива като малко дете,

приспано спокойно със обич,

защото то бие силно за мен

и стопля и двама ни с огън.

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??