7 nov 2011, 8:05

Точка 

  Poesía » De amor
444 0 0

 

Виси във въздуха болка неизречена,

ти си вечно недоволна, любовта ни е обречена.

И отношенията ни стават все по-хладни,

нещата с времето стават все по-гадни.

 

Убеждаваш ме, че съм без вина виновен,

когато ти давах всичко – бях готин и чаровен.

Проблемите са много – решението липсва,

Все дължа ти нещо, взе да ми писва.

 

Аз не мисля да участвам в таз интрига,

край на скъсаните нерви, дотук ми стига.

Часовникът тик-така, няма време за отсрочка,

На връзката ни слагам точка.

© Евгени Генчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??