28 jun 2016, 12:13

Точно днес 

  Poesía » De amor
673 1 7

Днес реших да ти върна сълзите,

не искам  от тях да си правя море.

Не е ли по-хубаво другото синьо,

от което (без теб) да направя небе?

 

Днес реших да ти върна сълзите.

Изведнъж като облак от тях натежах.

С години болката трупана, крита,

като пепел ненужна навън разпилях.

 

Днес реших! Връщам - не само сълзите!

Връщам  ти всичко!  Тръгвам на път.

Оставям за себе си само мечтите.

Пристан ще търся за тях. За сърцето - любов!

© Мариана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??