28 июн. 2016 г., 12:13

Точно днес 

  Поэзия » Любовная
666 1 7

Днес реших да ти върна сълзите,

не искам  от тях да си правя море.

Не е ли по-хубаво другото синьо,

от което (без теб) да направя небе?

 

Днес реших да ти върна сълзите.

Изведнъж като облак от тях натежах.

С години болката трупана, крита,

като пепел ненужна навън разпилях.

 

Днес реших! Връщам - не само сълзите!

Връщам  ти всичко!  Тръгвам на път.

Оставям за себе си само мечтите.

Пристан ще търся за тях. За сърцето - любов!

© Мариана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??