6 ene 2011, 18:31

Точно ти ли... 

  Poesía » De amor
742 1 7

Точно ти ли дойде да откъснеш

цвете от градината с тайни?

Точно ти ли се вмъкна на пръсти

и пося в мен лъжливо омайниче?

 

Точно ти ли, с очи пренаситени,

мойта жажда дойде да толиш?

Стри ме на прах и ме мина през сито,

и до капка ме още цедиш...

 

Пресъхна градината. Не ражда букети,

с които да си кичиш ухото.

Днес съм цвете от думи (назаем взети),

с надпис "за теб" на листото...

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??