8 feb 2013, 14:08

Тогава 

  Poesía » De amor
546 0 3

Тогава, аз обичам да те гледам

и мрака да разтапям върху теб

на капчици по устните ти бледи...

... и после да изпивам този мед.

 

Тогава, аз обичам да докосвам

косите ти със вятърни ръце

и в къдриците, сякаш омагьосани

да вплитам част от моето сърце.

 

Тогава, аз обичам да те галя

с въздишките от нежните цветя

и сънища в очите ти да паля

до утрото ти - с капчици роса.

 

Тогава... Сякаш друга си, която

разбира, че я гледам във нощта,

превърнал се в ухание на лято...

... когато вечер... пак заспиш сама...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??