21 sept 2006, 12:55

/тогава чух строячите-на-гробници да пеят/ 

  Poesía
718 0 1

/тогава чух строячите-на-гробници да пеят/

Попитах те: “Ти вярваш ли, че съществувам?”
Погледна ме ... но вече не те чувах...
¯       ¯       ¯       ¯       ¯       ¯       ¯       ¯       ¯
Тогава...

© Огрян Орешников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??