21 сент. 2006 г., 12:55

/тогава чух строячите-на-гробници да пеят/ 

  Поэзия
656 0 1

/тогава чух строячите-на-гробници да пеят/

Попитах те: “Ти вярваш ли, че съществувам?”
Погледна ме ... но вече не те чувах...
¯       ¯       ¯       ¯       ¯       ¯       ¯       ¯       ¯
Тогава...

© Огрян Орешников Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??