27 nov 2019, 9:36

Той 

  Poesía » De amor
564 0 0

Когато за пръв път чух името ти,
и ми казаха, че си красив.
Аз не повярвах на думите им,
и за миг не се посвених.

Пожелах да узная накрая,
кой зад това име стои.
И щом те видях веднага, разбрах,
че излъгана изобщо не бях.

© Кристина Бонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??