27.11.2019 г., 9:36 ч.

Той 

  Поезия » Любовна
560 0 0

Когато за пръв път чух името ти,
и ми казаха, че си красив.
Аз не повярвах на думите им,
и за миг не се посвених.

Пожелах да узная накрая,
кой зад това име стои.
И щом те видях веднага, разбрах,
че излъгана изобщо не бях.

© Кристина Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??