30 sept 2006, 1:13

Той 

  Poesía
813 0 1

В тъмната стая сам сама
в миг замръзва и последната сълза
Във очите погледът е празен,
а от вътре вижда се човекът тъй намразен.
Той гледа ме със ангелски очи,
но дяволът в сърцето му гори.
Той обича само на шега,
но от любовта му получавам само аз тъга

© Истинска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Омразата убива бавно,но сигурно душата..."а от вътре вижда се човекът тъй намразен"...Хубав стих!Поздрав!
Propuestas
: ??:??