Разказ за невъзможната любов
Той каза, че отговор иска
и тя отговори му с "НЕ",
но тази искреност женска
остана неразбрана добре.
Опарен, изгарящ в страстта,
измъчван от болка и блян,
той бе заслепен в любовта,
подтикван от порив голям.
Тя нямаше нужда от ласка,
той търсеше нейната страст.
Жената без никаква маска
затвори го в своята власт.
Сърцето мъжко оплете
с невинна нежност добра.
И без да усети му даде
надежда, но късно разбра.
...................
Нейното "Не" бе останало
не прието да лежи в калта.
Незнайно как беше станало -
неканена бе дошла любовта.
И чувството плахо почука
в този така невъзможен ден.
Той открехна вратата полека -
не отвори тя, на друг бе в плен.
И двамата от туй ги болеше -
сами си избраха да е така.
На него сърцето - кървеше,
на нея душата - виновно сама.
© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados
дано в този вид да ви хареса
На помогналите - благодарско
те си знаят кои са и къде са