18 jul 2015, 13:14  

Толкова 

  Poesía » Otra
360 0 3

навярно бих могъл
да се погълна
някак в себе си
и в тая до полуда
сигурна обител
ръце безропотно
да скръстя за молитва
и както дните ми
безбройни помнят
навярно бих могъл
да бъда зрител
но нима ще бъда цял
преди да се строша
нима не мога
да избухна ослепително
и в дъжд от лъскави игли
подир да заваля?

© Александър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??