Толкова е трудно да не те обичам.
Ти си всичко, за което съм мечтал.
И нищо, че си русокоса хубавица,
в теб всичко е това, което съм желал.
Толкова е трудно да не фантазирам -
как галя аз косите ти от злато.
Възпирам се, но пак в ума си те визирам.
Не е възможно да не мисля пак за тебе... това лято.
Толкова е трудно да не си представям,
че с теб съм, че сме заедно във рая.
Не знам дали е грешно, съжалявам.
Така го чувствам. Аз искам да изживея с теб безкрая.
Толкова е трудно да не те обожествявам.
Въздържам се, налагам си контрол.
За мен е чест... мъничко да те познавам.
Обичам те, но, моля те, не ме обиквай мен...
© Борислав тодоров Todos los derechos reservados