2.04.2017 г., 17:08 ч.

Толкова е трудно да не те обичам 

  Поезия » Любовна
288 2 3

Толкова е трудно да не те обичам.

Ти си всичко, за което съм мечтал.

И нищо, че си русокоса хубавица,

в теб всичко е това, което съм желал.

 

Толкова е трудно да не фантазирам -

как галя аз косите ти от злато.

Възпирам се, но пак в ума си те визирам.

Не е възможно да не мисля пак за тебе... това лято.

 

Толкова е трудно да не си представям,

че с теб съм, че сме заедно във рая.

Не знам дали е грешно, съжалявам.

Така го чувствам. Аз искам да изживея с теб безкрая.

 

Толкова е трудно да не те обожествявам.

Въздържам се, налагам си контрол.

За мен е чест... мъничко да те познавам.

Обичам те, но, моля те, не ме обиквай мен...

 

 

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Трудно е да наложиш на сърцето си да не обича. Дори бих казала, че е невъзможно. Но стихотворението ти е много искрено и силно! Възхищавам ти се! Поздрави!
  • Това си е живо наказание и мъчение! Но, понякога, саюмоконтрола е невъзможен! Поздрави, Боби!
  • хареса ми това признание, прави ти чест. поздрав!
Предложения
: ??:??