29 jun 2014, 13:29

Толкова колкото 

  Poesía » De amor
427 0 2

Толкова значи траело
едно щастие!
Колкото
да запалиш огън в огнището,
да свалиш вълнените чорапи,
да протегнеш
измръзналите крака,
да се сгряват,
а някой да ги разтрива
с мека усмивка...

Толкова значи траело!
Колкото да ти подадат чаша чай
и ти да отпиваш, дордето изстине!
И дордето някой от вас
най-после забрави
да поддържа камината.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??