21 ene 2009, 20:33

Толкова просто... 

  Poesía » De amor
640 0 2
Под мислите ни скърца
тънък лед...
Отдолу -
бездна,
раздвоение!
Да стъпваме ли 
по-напред?
Не знам...
Да спрем сега
във точката-
ДОВЕРИЕ!

Очите ти
гнездят
във мойте скути.
Приплаква
още
нероден живот...
Но зная -
в тънкия им ручей
за нас
светът се ражда
НОВ!

© Мариана Папазикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??