21 янв. 2009 г., 20:33

Толкова просто... 

  Поэзия » Любовная
643 0 2
Под мислите ни скърца
тънък лед...
Отдолу -
бездна,
раздвоение!
Да стъпваме ли 
по-напред?
Не знам...
Да спрем сега
във точката-
ДОВЕРИЕ!

Очите ти
гнездят
във мойте скути.
Приплаква
още
нероден живот...
Но зная -
в тънкия им ручей
за нас
светът се ражда
НОВ!

© Мариана Папазикова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??