20 dic 2008, 10:20

Топиш се като първи сняг... 

  Poesía » De amor
1191 0 32

Топиш се като първи сняг.

Изгарям като лъч последен.

Стоим на място в ситен бяг,

във кръг въртим се безнадежден...

Безмълвно чакаме сигнал

от другия и тръпнем нежно...

 

Лъчът проникне ли в снега,

мигът превръща се във вечност...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??