Топиш се като първи сняг.
Изгарям като лъч последен.
Стоим на място в ситен бяг,
във кръг въртим се безнадежден...
Безмълвно чакаме сигнал
от другия и тръпнем нежно...
Лъчът проникне ли в снега,
мигът превръща се във вечност...
© Вилдан Сефер Всички права запазени