1 dic 2021, 18:17

Топлинка 

  Poesía
448 1 1

В студеното има топлина,
стаена в кристала на снежинка,
дарена е от космоса искра,
на Бога най-хармоничната картинка.
Снежинката отразява топлина
и през очите на сърцето я дарява,
макар че зимата капризна е жена,
обича тя на Любов да се отдава.

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??