1.12.2021 г., 18:17 ч.

Топлинка 

  Поезия
444 1 1

В студеното има топлина,
стаена в кристала на снежинка,
дарена е от космоса искра,
на Бога най-хармоничната картинка.
Снежинката отразява топлина
и през очите на сърцето я дарява,
макар че зимата капризна е жена,
обича тя на Любов да се отдава.

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??