TОПЪЛ СНЯГ
Снежинките, които обеща
валят сега в косите ми.
За малко парна ме една -
онази от мечтите ми…
Ще потанцуват, няма час
и вече ще са минало.
Преспите са само в нас,
слънчице изстинало…
© Радка Миндова Todos los derechos reservados
Нека имате една здрава и успешна година!