17 ago 2011, 12:36

Торта 

  Poesía » Otra
365 0 2

Торта сладка обещаха!

Торта сладка и приятна!

Те обаче не разбраха,

че съм мишка непонятна!

 

Трябвало във клопки страшни

да попадна и загина.

През проблеми гадни, важни

да ме гледат как ще мина!

 

Но мишокът се събудил

и въстанал той юнашки.

Той системата пропъдил;

той ухапал я дивашки.

 

Не заставай над мишока!

Той е дребен, но с душа!

Той не влиза в твойта стока!

Няма торта, а лъжа!

 

© Сандостен Калций Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??