Торта сладка обещаха!
Торта сладка и приятна!
Те обаче не разбраха,
че съм мишка непонятна!
Трябвало във клопки страшни
да попадна и загина.
През проблеми гадни, важни
да ме гледат как ще мина!
Но мишокът се събудил
и въстанал той юнашки.
Той системата пропъдил;
той ухапал я дивашки.
Не заставай над мишока!
Той е дребен, но с душа!
Той не влиза в твойта стока!
Няма торта, а лъжа!
© Сандостен Калций Всички права запазени