Вдигам тост за госпожа 301,
харесвам те, не крий това бедро.
Гледаш ме - с дим в устата и влажни очи.
Тук няма място за емоции и сълзи.
Шампанското изригва и последва смях.
Таз вечер си моя, скъпа, това не е грях.
Чашите са пълни, главите ни са празни,
пяната прелива, ордьоврите са мазни.
Да пием до дъно, скъпа, нощта е млада.
Леглото ти е празно, мисълта ми се разпада.
Дрехите си сваляш на музиката бавна.
Мечтания момент - чаках го отдавна.
Формата на тялото ти е отлична.
Може ли да те докосна, или зоната е твърде лична?
© Деко Todos los derechos reservados
Идеята доиде именно от рап парче ( Fabolous - A Toast To The Good Life )