30 dic 2007, 11:35

Това да е подаръка 

  Poesía » De amor
657 0 8
 

         Това да е подаръка

 

Всички са усмихнати, щастливи,

изпълнени с емоции и страст...

Радостни, любезни и красиви,

Весели, но не и аз...

 

Защо ми е елха да украсявам?

Защо ми е разноцветна светлина?

Защо на всичко да се радвам,

като не мога с теб да съм сега?

 

Ти знаеш колко много те обичам.

Ти знаеш, но безразличен си към мен,

не съм за теб желаното момиче

и затова си толкова студен.

 

Как на празниците да се радвам?

Как усмихната по улиците да вървя?

Като плаче в мен ранена пак душата

и за тебе пази любовта.

 

Аз искам само едно да обещаеш,

когато вдигнеш тост да си помислиш за мен,

Това да е подаръка, аз друго не желая!

Любими, щастлива Нова година от мен!

 

 

 

 

 

© something else Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??