16 mar 2014, 20:27

Това е тя 

  Poesía » Otra
434 0 5

На прекрасната Ками!

 

Тя е мъжкото момиче

с дънки и пуловер.

С усмивка на лице

тази вечер някой ще представи.

 

Вяра ще му вдъхне

да върви напред,

в себе си да вярва,

стихове красиви да реди.

 

Снощи беше друга -

елегантна с шал.

С прекрасната усмивка,

малко притеснена, мила.

 

Този път своя книжка

тя щастлива ни представи

и зарадва ни душите

с думи мили и красиви.

 

 

 

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??