На прекрасната Ками!
Тя е мъжкото момиче
с дънки и пуловер.
С усмивка на лице
тази вечер някой ще представи.
Вяра ще му вдъхне
да върви напред,
в себе си да вярва,
стихове красиви да реди.
Снощи беше друга -
елегантна с шал.
С прекрасната усмивка,
малко притеснена, мила.
Този път своя книжка
тя щастлива ни представи
и зарадва ни душите
с думи мили и красиви.
© Елена Все права защищены