24 abr 2007, 6:20

Това, което направих... 

  Poesía
514 0 1

Кръвта се стича по дланите ми,
но не само тялото ранено кърви.
Душата в мен отдавна умря,
много преди себе си да нараня.
Кърви, продължавай,
не спирай, не и сега.
Продължавай да ме
убиваш, докато не умра.
Нека почувствам как
се стича кръвта за да отмие
и последната моя вина.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??