23 ago 2009, 16:29  

Това, което не написах там 

  Poesía
845 0 14

... тайфун и лава
идват ти на гости
и злато става чашата вода,
и чудесата са
до болка прости,
когато те докосне любовта.

Сто мълнии
запалват тишината.
Душа се слива с мисълта
горещо
слънце е земята,
когато те докосне любовта.

Изгаряме,
разтапяме се просто.
И трудно ни достига кислород...
Раздялата
е застраховката
на господ -
светът да не загине от любов.

© Бисер Бойчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??