23 feb 2011, 22:36

Това, което ти принадлежи 

  Poesía » De amor
694 0 1



Вземи сърцето, душата и живота ми.
Вземи ги, посветил съм ги аз на теб,
вземи ги ти веднага, вземи ги, те са твои,
принадлежат ти.
Вземи ги...
А ако не ги искаш, то хвърли ги...
хвърли ги и стъпчи ги,
стъпчи ги веднага,
разбий  сърцето,
замрази душата,
убий живота,
изхвърли и обичта ми чиста,
забрави за ласките ми нежни,
разпръсни спомените ни незабравими
и отпътувай надалеч,
надалеч от мен в пространството...
А ако решиш да ги запазиш,
то вкопчи се в тях жестоко
и пази ги вечно...

© Тангра Перник Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??