31 ene 2023, 10:53

Това ми каза Снежният човек 

  Poesía » De amor, Otra
540 2 4

Това ми каза Снежният човек:

" Когато аз се разтопя... тогава

и тя ще се завърне - че за Век

тук зимата студена не остава!

 

Когато аз се разтопя... тогава

ще разцъфтяват хиляди цветя

и с аромата си - с душа преслава

отново тя ще бъде пролетта!

 

Ще разцъфтяват хиляди цветя

и свежест името й  ще шепти,

и птиците ще пеят - с любовта

ще раждат изгреви светли мечти!

 

И свежест името й ще шепти,

усмивката й пак ще бъде лек!

В лазурния й поглед вярвай ти! "

Това ми каза Снежният човек.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??