4 nov 2006, 1:58

това наистина е края... 

  Poesía
633 0 5
това наистина е края..
не искам и да зная
вече нищичко за теб...
ти така умело си играеш
с чуствата ми,който моля се да станат лед...
това наистина е края..
и не искам да се връщам там,
там където бях щастлива...
а не знаех че е просто блян...
това наистина е края...
не искам вече да се моля,
да плача и да прося,
все едно ти бе последен...
а аз бях толкоз малка
и мислех че няма да има пореден....
това наистина е края....
изправям се дори цялата да съм във рани
ще ходя и пълзя....
но на теб аз няма да простя
и ще продължавам аз да търся любовта,
която ти преди ми обеща....
това наистина е края...
ще се изправя като силна,бореща се жена
и няма да обръщам аз внимание
на теб и на удара от любовта...
това наистина е края...
и вече няма да се моля аз...
та нима ти бе последен
че желаех в гроба да съм аз...

© Весинцето без такава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??