9 mar 2007, 15:11

Това не стига 

  Poesía
1063 0 4

Това не стига

 

Не е достатъчно да кажеш ,,съжалявам”,

не е достатъчно да отрониш две сълзи,

Не е достатъчно, за да забравя

колко много болка ти ми причини.

 

Не е достатъчно да ме докоснеш нежно,

не е достатъчно две думи да ми промълвиш,

не е достатъчно, за да преглътна,

мъката, стотиците сълзи.

И ако днес за мене всичко свърши,

не е достатъчно да кажеш ,,остани”,

ти във мене любовта прекърши,

обичах те, а ти ме нарани.

© Бояна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??