Не е достатъчно да кажеш ,,съжалявам”,
не е достатъчно да отрониш две сълзи,
Не е достатъчно, за да забравя
колко много болка ти ми причини.
Не е достатъчно да ме докоснеш нежно,
не е достатъчно две думи да ми промълвиш,
не е достатъчно, за да преглътна,
мъката, стотиците сълзи.
И ако днес за мене всичко свърши,
не е достатъчно да кажеш ,,остани”,
ти във мене любовта прекърши,
обичах те, а ти ме нарани.
© Бояна Все права защищены
Успех!