10 jul 2008, 16:50

Това си Ти 

  Poesía
637 0 3
Съмва се и блика светлина,
огрява ме и знам, това си ти,
оставила следа в душата ми.

Съмва се и блика светлина
и аз не знам... колко много топлина.
Слънцето ли иде 
или сърцето ми гори.
Сълза ли е това 
или целувката, която ми дари.

Една звезда последна
мъждука призори
и аз си мисля пак 
- това си ти.

Съмва се, уви, 
и слънцето ли ме гори,
не - сълза, 
не - целувката, която ми дари.

© Кали Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??