Здравейте, отново.
Пишe Ви Тина,
гдето обича да пише в рима.
Обичлива съм и засмяна,
добра и разбрана.
Дипломатична и тактична,
горделива и нетърпелива,
Понякога обидчива,
Приемам, нещата лично,
Та чак става трагично!
Обичам да съм красива
като дива.
Дрехи не нося до гроб,
а само мир и любов
© Радостина Колева Todos los derechos reservados