15.12.2006 г., 18:29 ч.

Това съм аз 

  Поезия
617 0 1

Здравейте, отново.
Пишe Ви Тина,
гдето обича да пише в рима.
Обичлива съм и засмяна,
добра и разбрана.
Дипломатична и тактична,
горделива и нетърпелива,

Понякога обидчива,

Приемам, нещата лично,

 Та чак става трагично!

 Обичам да съм красива
като дива.
Дрехи не нося до гроб,
а само мир и любов

© Радостина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Има вурху какво да поработиш, но не се отказвай! Търси уникалното звучене ( което и аз все още не съм постигнала )
Предложения
: ??:??