15 дек. 2006 г., 18:29

Това съм аз 

  Поэзия
622 0 1

Здравейте, отново.
Пишe Ви Тина,
гдето обича да пише в рима.
Обичлива съм и засмяна,
добра и разбрана.
Дипломатична и тактична,
горделива и нетърпелива,

Понякога обидчива,

Приемам, нещата лично,

 Та чак става трагично!

 Обичам да съм красива
като дива.
Дрехи не нося до гроб,
а само мир и любов

© Радостина Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Има вурху какво да поработиш, но не се отказвай! Търси уникалното звучене ( което и аз все още не съм постигнала )
Предложения
: ??:??