26 jun 2007, 12:37

Това съм аз 

  Poesía
608 0 8
Такава съм си или съм нежна,
или пък много зла.
Когато аз обичам,
обичам с цялата душа,
когато мразя -
мразя за вечни времена.
Понякога съм зла и непокорна,
кръвта във мене ври...
Но като коте мъркам нежно,
когато доброта във мен цари.
Това съм аз - и Ад, и Рай,
и много сълзи, смях, и празнота...

© Валя Митова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??