27 sept 2015, 12:51

Тоягата 

  Poesía » Filosófica
285 0 0

 

Тоягата


Животът ме обрули
със тояга...
Oкърши пъпки,
цветове, бодли.
И младостта възторжено
избяга!
А Самотата в 
мен
се настани!...

Сега съм друг
със голите си клони.
И Зимата
при мен се съхрани!
Безсмислено Животът
дните гони!
И незаслужено
ме нарани!...

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??